Testade healing i Kungälv

Testade healing i Kungälv

Hejsan svejsan!

Har ni någon gång provat på healing? Jag misstänker att en stor del av mina läsare säger nej på den frågan och det gjorde jag också fram tills igår. Då provade jag på något som jag aldrig tidigare trodde att jag skulle göra och jag blev faktiskt positivt överraskad även fast jag fick en liten märklig känsla under tiden. Det finns healing som man kan göra på distans via telefonen men jag tänkte att om jag ändå ska prova på det så kan jag likaväl ta mig in till Kungälv för att få en behandling på plats. Egentligen fanns det ingen bakomliggande anledning till att testa healing utan det var mest för att jag blev lite nyfiken på hur det är. Hursomhelst så var det här någon form av healing som lade sitt fokus i den universella energin och i kärlekens energi. Jag ska helt ärligt säga att jag inte har en aning om huruvida det hjälper när man mår lite dåligt, det beror på att jag redan innan behandlingen mådde bra. Hela behandlingen var dock väldigt behaglig och efteråt så kände man någonstans att man hade fått en liten boost av energi, trots att man inte riktigt fattade varför eller hur det var möjligt. Jag vet inte riktigt om jag kommer att åka in till Kungälv igen för att gå på healing men jag kan definitivt rekommendera det till er som inte har provat det ännu. Det hade även varit lite intressant att veta hur mycket det hjälper om någon mår lite dåligt, har jag någon följare där ute som kanske har provat på det under en tyngre period i livet? Idag ska jag inte prova på något nytt, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt och vänta in helgens aktiviteter. De kommer jag skriva om imorgon!


Kommentarer är stängda.