Städservice i lägenheten

Städservice i lägenheten

God dag bloggen! Om bara några minuter tänker jag åka hem till min lägenhet och med tanke på att jag har anlitat städservice så förutsätter jag att det kommer vara rent och snyggt i hemmet när öppnar upp dörren. Förutsatt att inte mina små hundar har levt rövare under den tiden som jag har varit borta. Nu kanske vissa av er tänker att jag brukar lämna mina vovvar hemma själva hela dagarna när jag jobbar, men så är givetvis inte fallet. Under min städservice så har dom varit hos grannen som har tagit ut dom på en promenad och gett dom lite mat. En vanlig dag så brukar jag ta djuren med mig till jobbet, jag har ändå ett eget litet rum där jag sitter och det är inte så att jag har några stora hundar utan de båda hade fått plats i en cykelkorg nästan. Sen så ligger de ändå mest och sover hela dagarna så det är perfekt att ha med dem till jobbet. Jag promenerar ju till och från mitt arbete vilket ger dem en ordentlig promenad både på morgonen och på eftermiddag, men de får sig även några bensträckare ute under arbetsdagen också. Men nog om mina hundar, de har jag skrivit tillräckligt mycket om i tidigare inlägg. Städservice var det som vi pratade om och det här är faktiskt första gången som jag använder mig av det, så det är höga krav som ställs här nu. Jag brukar faktiskt vara väldigt duktigt på att städa själv men den här veckan så har jag inte haft någon som helst tid till det. Det har varit så mycket möten med jobbet och jag har fått flänga runt som en galning i hela Falköping, från kund till kund varje dag. Jag längtar verkligen efter en helg fylld med sömn.  


Kommentarer är stängda.