Fillers i Köping

Fillers i Köping

God eftermiddag på dig! Hoppas att din dag hittills har varit som du har tänkt dig, och att den såklart fortsätter att vara bra om inte bättre. En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om företaget Beauty by Riklöv och när jag var hos dem och gjorde fillers i Köping.

Jag har under flera år velat göra något åt mina läppar, de är naturligt väldigt små och smala. Det var nästan som att man inte såg dem, jag har alltid varit väldigt osäker på mitt utseende på grund av det och har därför velat göra något åt det. Det var för några år sedan jag kom in på att jag ville göra fillers men min ålder och mamma stoppade mig i det. Nu är jag däremot 20 år och kan bestämma det helt själv, vilket gjorde att jag gick till det här företaget och gjorde fillers i Köping. Min mamma har helt enkelt fått acceptera att jag valde att göra det, hon har inte heller haft så svårt för det nu när hon har sett resultatet. Det här företaget levde verkligen upp till mina förväntningar, de lyssnade på mina önskemål och såg till att jag blev helt nöjd. Resultatet blev precis som jag hade tänkt mig, väldigt naturligt. Jag ville aldrig att det skulle bli stora och onaturliga utan jag ville bara att de skulle bli lite fylligare och synas lite. Mina läppar blev helt perfekta, de var inte alls lika små och smala som förut. Efter att jag blev så nöjd med den hjälpen och resultatet jag fick skulle jag vilja tipsa er om att också gå till dem om ni skulle vara intresserade av fillers i Köping, för det är viktigt att man går till ett professionellt företag som man kan lita på.


Kommentarer är stängda.